Wie is samizo?

Zorgmentor: Wie ben ik?

Mijn naam is Ada Houben -Groot . Ik ben (niet praktiserend) verpleegkundige van beroep. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 4 jongens. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen onderneming; “Samen Minder Zorgen”. Ik vervul hierin de functie van particulier zorgmentor.

Mijn hart gaat uit naar het welzijn van anderen. Hier ligt mijn kracht, en hier haal ik mijn energie uit. Organiseren en overzicht creëren zijn mijn tweede natuur. Door goed te luisteren zal ik mij zoveel als mogelijk verplaatsen in de zorgbehoeften van de cliënt. Indien gewenst zal ik direct zoeken naar oplossingen en dit in de praktijk toepassen. Dit levert de gewenste zorg op maat. Want ieder mens verdient het… zich gewaardeerd, gerespecteerd en begrepen te voelen.

Waarom samizo?

  • Cliënt staat centraal
  • Persoonlijke aandacht
  • Samen overzicht creëren
  • Praktische hulp organiseren
  • Samen gaan voor oplossingen
  • Rust creëren
  • Lichtpuntjes ontdekken
  • Energie verdelen
  • Flexibel en snel inzetbaar
  • Niet verplicht tot afname vaste uren